Downloads • Template Beker

  Template voor het bedrukken van een beker, Sla deze op door: rechtermuisknop te zetten op "Template beker" en daarna "doel opslaan als". Vervolgens kunt u de template openen in bijvoorbeeld Photoshop en uw ontwerp voor een beker gaan maken.

 • Template kop en schotel

  Template voor het bedrukken van een kop (van een kop en schotel), Sla deze op door: rechtermuisknop te zetten op "template kop en schotel" en daarna "doel opslaan als". Vervolgens kunt u de template openen en uw ontwerp voor een kop en schotel gaan maken.

 • template spaarpot

  Template voor het bedrukken van een spaarpot, Sla deze op door: rechtermuisknop te zetten op "template spaarpot" en daarna "doel opslaan als". Vervolgens kunt u de template openen en uw ontwerp voor een spaarpot gaan maken.

 • template tegel


  Template voor het bedrukken van een tegel van 15x15 cm, Sla deze op door: rechtermuisknop te zetten op "template tegel" en daarna "doel opslaan als". Vervolgens kunt u de template openen en uw ontwerp voor een tegel gaan maken.

 • template zeepdispenser


  Template voor het bedrukken van een zeepdispenser Sla deze op door: rechtermuisknop te zetten op "template zeepdispenser" en daarna "doel opslaan als". Vervolgens kunt u de template openen en uw ontwerp voor een zeepdispenser gaan maken.